Mooie villa bij de golfbaan / Orihuela Costa

Mooie villa bij de golfbaan / Orihuela Costa

Niewbouw

379,000€

  • VBG15.2
  • VBG15.3
  • VBG15.6
  • Imagen Formentera Vistabella Golf - 2 plantas

Referentie :

 VBG15

Plaats :

 Orihuela Costa

Compartir

Agregar a favoritos

Favoritos

Imprimir

Slaapkamers

3

Badkamers

2

Perceeloppervlakte

164 m2

Bouwjaar

2022

Woonoppervlakte

106 m2

Beschrijving

Villas Formentera op Vistabella golf resort zijn luxe3 / 4 slaapkamer villa’s gelegen tussen San Miguel en Los Montesinos in de Orihuela Costa. Het resort heeft een beveiligde ingang, 18 holes golfbaan, padelbanen, bowlingbanen, supermarkt en een grote selectie van bars en restaurants. Er zijn nu plannen overeengekomen voor een nieuw clubhuis, champagnebar, sushibar, spahotel, kunststrand, tennisbaan, voetbalveld, gastronomische bar en nog veel meer om dit resort om te vormen tot een 5-sterren luxe complex.

Deze prachtige Formentera villa is gebouwd volgens de hoogste standaard en bestaat uit een ruime woonkamer met openslaande deuren naar de privétuin met ruimte voor een optioneel zwembad, een open keuken / eetkamer, wasruimte, een grote slaapkamer met en-suite en inbouwkasten, nog twee slaapkamers met inbouwkasten en een gastenbadkamer.

Op de eerste verdieping vindt u de master suite met inloopkast, volledig ingerichte badkamer en een groot 52 m² boven zonneterras.

Vistabella golf resort is een mooie woonwijk met een scala aan bars, sportactiviteiten en restaurants, omringd door de prachtige groene heuvels en bergen. Het heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een bestemming het hele jaar door met veel van de bewoners die permanent wonen of een groot deel van het jaar hier doorbrengen. De steden San Miguel en Los Montesinos liggen op 5 minuten rijden en de stranden met blauwe vlag liggen op slechts 15 minuten rijden van het resort.

Prijs  3 slaapkamer villa vanaf  379.000 euro.

Voor bezichting van dit object bieden wij u ons Hotel Costa Blanca Resort aan tegen een gereduceerde prijs van 50 euro per nacht voor 2 personen.

Neem voor meer informatie kontakt met ons op.

Extra Details

  • Afstand strand: 20 minuten
  • Afstand Alicante vliegveld: 35 minuten
  • Afstand golfbaan: 2 minuten

Vergelijkbare eigenschappen

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *