Het bedrijf

Vind u droomhuis bij ons. Paradijzen aan de Spaanse Costa.

Hier wonen en werken wij te midden van onze klanten. Dit jaar viert Mi Casa Familie haar 30-jarig bestaan. Meer dan 4000 families hebben hun droomhuis gevonden bij ons in Spanje. En gekozen voor een beter kwaliteit van het leven aan de Costa Blanca en Costa Cálida.  

Over Manny Mi Casa – Familie

Manny – Mi Casa Familie is een familiebedrijf  dat meer dan dertig jaar actief is in de onroerend  goed en bouwsector. Voorheen waren wij actief onder de naam Manny Mi Casa en werkzaam  vanuit La Marina. Tussen 1990 en 2000 groeiden onze activiteiten uit tot de groep van bedrijven die vandaag nog steeds actief is als makelaardij in Rojales.

Meer dan 4000 tevreden klanten hebben wij onze diensten aangeboden  en velen daarvan hebben vandaag de dag nog steeds contact met ons. Eén van onze motto’s is “onze klanten worden onze vrienden” en dat maken wij concreet waar met ons sterke after-sales management. Wij werken met een team van betrokken mensen met uitgebreide ervaring in de verschillende sectoren en wij staan u graag bij zodat u zorgeloos uw wensen kunt realiseren. 

Ons bedrijf bestaat uit:

Makelaardij: met meer dan 1000 woningen in portefeuille. Ons verkoopteam biedt u graag een breed repertoire van eigendommen aan de Costa Blanca, volledig afgestemd op uw behoeften, zowel nieuw als tweedehands.

Ons bouwbedrijf heeft de prachtige urbanisatie La Montañosa ontwikkeld, gelegen in Hondón de las Nieves (Alicante). Deze prachtige woonwijk met meer dan 400.000 m2 en 450 onafhankelijke huizen ligt in de vallei van de druiven en heeft een prachtig uitzicht.

Nieuwe projecten in Rojales. Luxe villa’s, omgeven door een bevoorrechte omgeving met een prachtig panoramisch uitzicht. Gelegen op korte afstand van de golfbaan “La Marquesa” en op slechts 10 minuten van de prachtige stranden van Guardamar.

Hotel Costa Blanca Resort: Eigen hotel, zodat onze klanten hun rondleidingen met volledige gemoedsrust kunnen maken. Het is gevestigd in Rojales, waar we ook ons ​​hoofdkantoor hebben.
Het hotel beschikt over 36 kamers-appartementen die ideaal zijn om elkaar te ontmoeten en de omgeving van onze stad te bezoeken.

Residence Rojales. In 1997 werd dit woon- en zorgcentrum voor de La Marquesa-golfbaan in Rojales geboren. Het is een bevoorrechte plaats om op het hoogste niveau voor onze ouderen te zorgen.

Zekerheid voor klanten! 100% Veilig Kopen

Wie van plan is in het buitenland te investeren, wil graag rechtszekerheid. Deze rechtszekerheid kan men beter niet aan het toeval overlaten, maar aan een zakenpartner die zijn sporen verdiend heeft wat betreft vakkennis, betrouwbaarheid en solide bedrijfsvoering. Gelet op deze voorwaarden komt niet elke willekeurige zakenpartner in aanmerking. Regelmatig komen er praktijken voor die nog eens extra duidelijk maken dat voor een investering in het buitenland een betrouwbare bouwondernemer en makelaar onmisbaar is.

Manny- Mi Casa Familie heeft in de afgelopen 30 jaar een goede reputatie opgebouwd. Iedere klant die een huis bij Manny-Mi Casa Familie heeft gekocht, heeft zijn huis en grond in bezit genomen en heeft de transportakte ontvangen. Onze klanten bevelen Manny-Mi Casa Familie dan ook met een gerust hart aan bij hun vrienden en kennissen. Men weet dat onze medewerkers hier met hun gezinnen wonen te midden van onze klanten. Dit schept een band maar ook verplichtingen.