Bezichtigingsreis

Deze website geeft u een indruk van onze activiteiten als bouwondernemer en makelaar. Daarnaast krijgt u, door het bekijken van de website, een duidelijk beeld van ons aanbod op het gebied van nieuwe en bestaande woningen.

Een website geeft echter een beperkte indruk van de werkelijkheid. Wij van Mi Casa Familie zijn ons daarvan terdege bewust. Het is bij ons dan ook niet mogelijk om zonder bezichtiging ter plekke te beslissen over de aankoop van een woning. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

Overweegt u serieus een huis aan de Costa Blanca te kopen, dan nodigen wij u uit voor eenkort bezoek. Vanwege het grote aantal klanten van Manny – Mi Casa Familie is het voor ons slechts mogelijk u optimaal te begeleiden indien uw bezoek vooraf gepland wordt. De praktijk leert dat u minimaal drie dagen nodig heeft om de objecten te bezoeken en de omgeving te verkennen.

Wij raden u aan met het vliegtuig naar Alicante te komen. Indien u dat wenst kunnen wij een appartement of hotelkamer voor u reserveren in ons hotel. Ook is het mogelijk dat een van onze medewerkers u afhaalt van de luchthaven.

Natuurlijk kunnen wij u ook helpen voor u een vlucht en hotel te reserveren, in ons eigen hotel (www.hotelcostablancaresort.com). Voor een afspraak verzoeken wij u contact op te nemen met ons kantoor in Spanje.  info@micasafamilie.com / (0034) 96 671 22 30 van 10:00 tot 17:00 uur.

Als u besluit ons een bezoek te brengen dan zullen wij er niet alleen voor zorgen, dat u uw tijd nuttig besteedt, maar tevens zullen wij er alles aan doen om van uw bezoek een bijzondere belevenis te maken.

DutchEnglishFrenchGermanSpanish