Mi Casa Garantie

Waarom bij Mi Casa kopen?

Wij bouwen en bemiddelen aan de Costa Blanca: direct aan de kust tot vijftig kilometer landinwaarts. Daardoor kunnen wij onze klanten een onvergelijkbare keuze aanbieden. Of u nou een voordelig appartement zoekt of een droomvilla, een geschakelde woning, een finca met veel grond of een landhuis: Manny – Mi Casa Familie heeft alles wat Spanje aan woon- en leefruimte te bieden heeft.

De uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding is een belangrijke verklaring voor ons succes. Onze correcte manier van werken in de afgelopen 30 jaar geeft onze klanten de rechts- zekerheid en het vertrouwen dat zij in Manny- Mi Casa Familie de juiste partner voor hun Spaanse investering hebben gevonden. Juist deze rechtszekerheid die Manny – Mi Casa Familie biedt heeft bij veel van onze klanten de angst weggenomen die door veel niet serieuze makelaars was veroorzaakt. Bij Manny-Mi Casa Familie worden grond en woning altijd uw eigendom. Bekijk ons aanbod, uw droomhuis is er vast en zeker bij. 

Manny Mi Casa – Familie Garantie

– Manny – Mi Casa Familie is aangesloten bij een internationale makelaarsvereniging (GIPE). Dit internationale lidmaatschap staat borg voor uw rechten als koper en daarmee voor uw zekerheid.

– De door Manny – Mi Casa Familie ingestelde officiële onderzoeken garanderen de lastenvrije staat en de rechtsgeldigheid van uw onroerend goed en grond.

– Bij nieuwbouw wordt het betreffende bouwplan uitgebreid met u besproken.

Wij zorgen ervoor dat uw plannen verwezenlijkt worden.

– Wij helpen u bij water en elektriciteitsaansluiting aanvragen, NIE (Spaans Sofi nummer)

en bij het tekenen van het koopcontract bij de notaris verzorgen wij ook voor de vertaling.

– Beschikt u niet over voldoende kapitaal, dan is het mogelijk dat Manny- Mi Casa Familie

voor u een financiering regelt.

– De Manny-Mi Casa Familie en vertegenwoordigers staan de klanten ook na de koop met raad

en daad bij. Deze extra service vergemakkelijkt het inburgeren in hun nieuwe omgeving.

Onze ervaring en hulp zullen u ongetwijfeld van pas komen.